Polaritetsterapi – en nystart

Polaritetsterapi.nu/ september 20, 2020/ Polaritetsbehandling/ 0 comments

När mina barn var 6, 4 och 2 år upplevde jag att de mådde dåligt. Jag fick då tips om att gå till en polaritetsterapeut. Jag bokade en tid hos henne och väl där undersökte hon alla tre barnen och sedan satte vi oss ner för att prata. Terapeuten sade till mig att det var inte barnen som mådde dåligt utan påpekade att det var jag som var ur balans.

Här började min resa inåt. Var tredje vecka fick jag polaritetsbehandling tillsammans med samtal för att lyfta fram och belysa det som orsakade att jag mådde dåligt. Dessutom fick jag kostråd för att bygga upp min hälsa och homeopatiska läkemedel som ytterligare stöttade läkningen.

Det första jag märkte efter första polaritetsbehandlingen var att mina ben blev så lätta att gå med. Jag började se livet på ett nytt sätt och fick en känsla av tilltro till framtiden. När jag förändrade mig själv så märkte jag till min glädje att barnen också mådde bättre.

Detta blev starten till ett nytt liv för mig. Polaritetsterapin har varit min räddning och hjälpt mig att må bra.

Maria

Share this Post

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*