Polaritetsyoga i Kivik

Polaritetsterapi.nu/ september 27, 2020/ Okategoriserade/ 0 comments

polaritetsyoga - mjuka rörelser som frigör energi

Jag arbetar som terapeut på Kiviks hotell och Spa där jag bland annat ger behandlingar med polaritetsterapi. Under sommartid har jag även kunnat erbjuda polaritetsyoga i hotellets vackra omgivningar. Min erfarenhet är att mina klienter blev glada och fick en härlig energikick efter passet. Vissa som hade väldigt stela leder och även lätt artros mådde mycket bättre efter några pass.

I Polaritetsyogan rör du på varje led i din kropp och smörjer leden med ledvätskan. Vissa övningar gör att du även öppnar upp din energigenerator i kroppen vilket aktiverar din energi och ger en kraftfull känsla. Övningarna verkar enkla men är väldigt effektiva. Det är mycket viktigt att röra leden till ytterlägen på rätt sätt så du smörjer hela leden. Gör du inte det så är kroppen så intelligent att den börjar förkalka leden och den blir mer och mer stel. Jag kan varmt rekommendera Polaritetsyoga för alla, och framför allt till dem som vill börja träna, är lite stela eller har lätt artros Polaritetsyoga är ett bra sätt att komma i gång med sin träning.

Anita Csuzy Bocsor
Polaritetsterapeut

Share this Post

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*