Den 26 februari, som är Randolph Stones födelsedag, sker olika aktiviteter med polaritetsterapi runt om i Sverige och på andra platser i världen. Sidan uppdateras inför varje års evenemang med aktiviteter som sker på olika platser.

Tidigare år har vi erbjudit fria prova på sessioner med behandingar, polaritetsyoga, föreläsningar och rådgivning m.m.
I år blev det på ett annat sätt och vi skapade möjligheter att delta på ett kostnadsfritt zoom där några utövare av polaritetsterapi berättade om behandlingsmetoden. Vi svarade på frågor utifrån vår kunskap om polaritetsterapi och de energier som samverkar i en läkande process. Hur det blir nästa tillfälle för världspolaritetsdagen får vi se, det beror på hur saker och ting utvecklar sig här i Sverige och runt om i världen. Men en sak är säker, vår ambition om att hålla traditionen vid liv att delge andra information och upplevelser om polaritetsterapi kommer att vara kvar i någon form.

En personlig berättelse om polaritetsterapi - av Edit Szabo

Att färdas från den ena insikten till nästa skapar en resa från ett liv i disharmoni till ett nytt liv i balans. Edit delar med sig av sin historia och upptäckt av polaritetsterapin och hur det påverkat hennes liv.

Klicka här för att se videon